Groepstrainingen

Morgenlicht Coaching

Groepstrainingen

Geliefde dochter van de Allerhoogste,

In het najaar van 2023 start ik vanuit mijn praktijk Morgenlicht Coaching met het geven van trainingen in Drachten, gebouwd op het fundament dat Jezus Christus zelf is.

Denk aan thema’s als:

Alle trainingen zijn erop gericht dat je wortelt in God en zonder angst leeft vanuit liefde, dankbaarheid en vertrouwen, ongeacht je omstandigheden. Opdat je bent als de boom uit Psalm 1 ‘geplant aan stromend water, op tijd vrucht dragend, bladeren niet verdorrend en alles wat zij doet tot bloei komend.’

Met zegenrijke groet,

Maaike

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod en de start van deze trainingen?

Verlang jij naar verdieping op bepaalde thema’s, i.c.m. creatieve werkvormen? En dat in een veilige, vertrouwde, inspirerende en kleine setting (min. 4 tot max. 8 personen)?

Laat hiernaast je naam en e-mailadres achter en ik houd je op de hoogte.

Verlang jij naar verdieping op bepaalde thema’s, i.c.m. creatieve werkvormen? En dat in een veilige, vertrouwde, inspirerende en kleine setting (min. 4 tot max. 8 personen)?

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en ik houd je op de hoogte.

Weet dat de Vader jou kent, weet dat jij van waarde bent,
weet jij dat jij een parel bent, een parel in Gods hand.

N.a.v. Mattheüs 13:46

Direct contact?

Laat hieronder een bericht achter.
Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Maaike Posthuma-Schootstra - Morgenlicht Coaching

Mei 2021

Wat ontzettend leerzaam de opleiding tot TotalBalance basis coach te volgen en daarbij Maaike als supervisor te hebben.

Ik heb veel van haar geleerd in de prachtige, diepgaande gesprekken die we hadden. Elke keer ging ik weer bemoedigd verder. Zelfs nu ik de opleiding zelf met goed gevolg heb afgerond, vind ik de gesprekken zo fijn dat ik toch weer terug kom voor nog meer gesprekken.

Maaike weet me daarbij steeds weer te raken. Ik ontdek mijn valkuil(en) en word me ervan bewust zodat ik zelf op tijd kan schakelen en er aan kan gaan werken samen met Hem!