Contact en informatie

Morgenlicht Coaching

Praktijkgegevens

Morgenlicht Coaching is de coachpraktijk van
Maaike Posthuma-Schootstra.

Contactgegevens:
Fivel 9, 9204 CE, Drachten
Telefoonnummer: 06 – 27 19 39 18
E-mailadres: info@morgenlichtcoaching.nl

Vergoeding

Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en wordt daarom meestal niet (geheel) vergoed.

Toch zijn er steeds meer zorgverzekeraars die de resultaten erkennen van effectieve coaching en een gedeeltelijke vergoeding toekennen. Het gaat dan om een vergoeding vanuit je aanvullende verzekering. Het loont dus de moeite om hiernaar te informeren bij je ziektekostenverzekering.

Veel bedrijven hebben voor hun medewerkers een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar. Vraag eens naar de mogelijkheden tot vergoeding van een coachtraject in het kader van persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling bij jouw werkgever.

Direct contact

Laat hieronder een bericht achter.
Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Maaike Posthuma-Schootstra - Morgenlicht Coaching

Tarieven

Een coachsessie duurt 75 tot 90 minuten.

Omdat ik het belangrijk vind dat Morgenlicht Coaching voor iedereen toegankelijk is, heb ik gekozen voor tarieven op basis van het netto (gezins) inkomen. Ik hanteer daarbij voor 2021 de volgende tarieven:

Netto (gezins)inkomen

Tarief (incl. BTW)

Minder dan € 1.500,-

€ 49,50

Tussen de € 1.500,- en € 2.000,-

€ 59,50

Tussen de € 2.000 en € 2.500,-

€ 69,50

Meer dan € 2.500,-

€ 79,50

Dit is exclusief de eenmalige vergoeding van € 17,50 voor het werkboek dat je gedurende de coaching gebruikt.

Coaching én supervisie voor TotalBalance basis en senior coaches in opleiding

Onderdelen van de opleiding tot TotalBalance basis coach zijn minimaal zes uur coaching door een gecertificeerd TotalBalance basis of senior coach en twee uur supervisie ten aanzien van jouw ‘oefencliënten’ door een senior coach.

Voor de opleiding tot senior coach is eveneens twee uur supervisie ten aanzien van ‘oefencliënten’ door een senior coach een eis.

Als erkend TotalBalance senior coach help ik jou graag verder! Ik hanteer daarbij voor de coachsessies bovenstaande tarieven. Voor supervisie hanteer ik het vaststaande tarief van € 89,50 per sessie van 75 tot 90 minuten. Meer info over deze coaching en supervisie

’Dankzij de liefdevolle barmhartigheid van onze God zal het stralende licht uit de hemel over ons opgaan’

Lucas 1:78

Direct contact?

Laat hieronder een bericht achter.
Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Maaike Posthuma-Schootstra - Morgenlicht Coaching

Mei 2021

Wat ontzettend leerzaam de opleiding tot TotalBalance basis coach te volgen en daarbij Maaike als supervisor te hebben.

Ik heb veel van haar geleerd in de prachtige, diepgaande gesprekken die we hadden. Elke keer ging ik weer bemoedigd verder. Zelfs nu ik de opleiding zelf met goed gevolg heb afgerond, vind ik de gesprekken zo fijn dat ik toch weer terug kom voor nog meer gesprekken.

Maaike weet me daarbij steeds weer te raken. Ik ontdek mijn valkuil(en) en word me ervan bewust zodat ik zelf op tijd kan schakelen en er aan kan gaan werken samen met Hem!

Mededeling in verband met COVID-19

Momenteel hanteer ik voor de veiligheid van jou en je eventuele huisgenoten, en voor mijzelf en mijn huisgenoten, de volgende maatregelen ter voorkoming van besmetting met corona:

  • anderhalve meter afstand houden
  • mogelijkheid tot het desinfecteren van je handen door de aanwezigheid van een handgel in de praktijk
  • extra schoonmaken van alle ‘contactpunten’ als deurkrukken, trapleuning, stoelleuningen en toilet voor je bezoek aan de praktijk
  • extra ventileren van de praktijk

Verder is de afspraak dat wij overstappen op online coaching als jij of je eventuele huisgenoten zich niet fit voelen, of als ik of mijn huisgenoten zich niet fit voelen. Daarbij wordt met niet fit bedoeld: neusverkoudheid, luchtwegklachten, koorts, keelpijn en/of plotseling verlies van smaak- en reukvermogen. Op deze wijze wordt het coachproces niet onderbroken door klachten die mogelijk zouden kunnen duiden op corona en die achteraf heel onschuldig blijken te zijn (geweest).

Met zegenrijke groet,
Maaike